Kies dan nu voor:

Definitief Laser Ontharen

Ja, ik maak graag...

een afspraak voor een persoonlijk intake gesprek.

Laser ontharen

Laserontharing is geschikt voor allerlei vormen van overbeharing en cosmetisch storende lichaamsbeharing. Met de diode laser 755, 808 en 1064 nm kunnen alle huidtypes en haar-soorten van zowel mannen als vrouwen behandeld worden.

Met behulp van laserlicht worden de haarzakjes permanent vernietigd. Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment in de haarzakjes, waarna dit licht wordt omgezet in warmte. Hierdoor zal het haarzakje verhit worden en verdwijnen. Door het ingebouwde koelsysteem in de laser wordt uw huid continu voorbereid op de laserflits en de behandeling zo comfortabel mogelijk gemaakt. Tijdens de behandeling kan je kleine speldenprikjes en warmte voelen.

Na de laserimpulsen zal uw huid, indien nodig, extra gekoeld worden. Tot slot zal uw huid ingesmeerd worden met een verzachtende gel die de huid zal koelen en herstellen.

De aantal behandelingen hangt af van het huidtype en het soort haar. Gemiddeld, zijn er 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen. Tussen de behandeling zit telkens 4 tot 8 weken, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Het te verwachten resultaat:
Na gemiddeld 8 behandelingen wordt er gemiddeld 80% haarvermindering verkregen. Er kan geen garantie worden gegeven dat er nooit meer haar groeit op de behandelde plaats. Haren worden onder invloed van hormonen gestimuleerd tot groei. Door de laser worden alleen de zichtbare haren behandeld.

Blonde / grijze / rode haren
Haren met deze kleuren kunnen met de laser niet tot nauwelijks behandeld worden. Daarom gebruiken we voor deze haren in het gezicht Elektrische epilatie. Elektrische epilatie is een definitieve haar verwijderingsmethode waarbij haartje voor haartje de voedingsbodem van de haar wordt beschadigd. Dit wordt gedaan doordat langs het haartje een klein naaldje het haarzakje in wordt geschoven. Er wordt vervolgens enkele seconde hitte afgegeven, waardoor de voedingsbodem beschadigd raakt.