Kosten en vergoedingen

  Intake
Gratis

Acne therapie
€36
Acne therapie incl. glycolzuurpeeling
€45
Middel diepe peeling
€65
Diepe peeling
€85
Naaldloze mesotherapie (aanvullend op een peeling)
€15

Elektrische epilatie gezicht 30 min
€36
Coagulatie vaatjes / fibromen
€36
Camouflage therapie (kleur bepalen)
€70

Littekentherapie
Conform afspraken zorgverzekering
(Lymf)oedeemtherapie
Conform afspraken zorgverzekering
Therapeutische elastische kousen aanmeten
vergoeding komt uit de basis verzekering
Conform afspraken zorgverzekering
IPL behandelingen
Zie hiervoor prijslijst IPL behandelingen.

De behandelingen voor littekens met een bewegingsbeperking en oedeem worden direct bij de zorgverzekeraar gedeclareerd. Eventuele kosten worden via de zorgverzekeraar met u verrekend. Overige behandelingen dienen direct te worden betaald, door middel van contante betaling (pinnen is niet mogelijk). Het factuur kan u zelf bij de zorgverzekeraar indienen. 

 Vergoedingen*
Acnetherapie, camouflagetherapie en elektrische epilatie op het gezicht worden vanuit de aanvullende verzekering deels of helemaal vergoed, afhankelijk van de zorgverzekeraar.

Om de behandeling van oedeem en littekens met een bewegingsbeperking vergoed te krijgen van de zorgverzekeraar is er een verwijzing nodig van een arts.


Bij oedeemtherapie worden de eerste 20 behandelingen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Als er geen aanvullende verzekering is afgesloten, moeten de kosten door de patiënt worden betaald. Deze kosten komen overeen met de vergoeding van de zorgverzekeraar. Wanneer de aandoening chronisch is wordt vanaf de 21e behandeling de kosten uit de basis verzekering betaald; hiervoor wordt in het begin het eigen risico aangesproken. 

* De patiënt is ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de vergoedingen.